Witajcie wszyscy.... POMOCY!! Na moim centralnym ekranie pojawił się komunikat ostrzegawczy informujący mnie o dwóch rzeczach.... (1) ESP niedostępne Diagn./Test na stanowisku (2) BAS niedostępne Diagn. Test na stanowisku.. Wierzę, że te komunikaty są samonaprawcze (przez moją własną głupotę)... Sprawdzałem dziś rano EWL spowodowany błędem czujnika temperatury powietrza dolotowego, który usunąłem... Potem postanowiłem nie zostawiać tego w spokoju i uruchomiłem pełną diagnostykę ISS i pojawił się 1 błąd, który dotyczył układu hamulcowego ABS... błąd nieznany przerywany. Zamiast po prostu usunąć ten błąd, przeszedłem do następnego ekranu, aby uruchomić testy w danym systemie i zainicjowałem test drogowy ESP. czekałem na komunikat... ESPMK25 Test drogowy aktywny i wyłączyłem zapłon zgodnie z instrukcją, a następnie włączyłem go ponownie po 5 sekundach... ten sam ekran wyników powrócił, mówiąc teraz... ESP... ESPMK25 Test drogowy aktywny przerywany C1410. Poleciłem OBD usunąć wszystkie błędy. Powiedział, że teraz został usunięty, jednak kiedy uruchamiam samochód / uruchamiam silnik... moja deska rozdzielcza informuje mnie o dwóch komunikatach na górze mojego eseju... JAK SIĘ TEGO POZBYĆ???? Kilka zdjęć mojego problemu załączono... Niecierpliwie czekam na waszą ogromną inteligencję... Dave :frown: