Mercedes SLK World banner
  • Hey Everyone! Enter your ride HERE to be a part of this months Ride of the Month Challenge!
1 - 10 of 10 Posts

·
*Registered
2013 SLK250
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
On my 2013 SLK 250 the turn signals stop working. The hazards work normally. Everything erase works fine. Restart the car and the signals work for a while.
Ideas?

I think I may need to sway the relay, but I can’tidentify it. Not listed in the manual.

this site is also unclear:

Thanks in advance.
 

·
**Premium Member 2014 SLK200
Joined
·
3,565 Posts
Not certain but I suspect that the turn signals are controlled by an electronic relay i.e. a circuit on a board.
 

·
*Premium Member
2012 SLK350
Joined
·
1,055 Posts
If the hazards always work then it is likely your stalk.

Sent from my SM-G781U using Tapatalk
 

·
*Registered
2013 SLK250
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Yes, my hazards always work. And, restarting always fixes it.
My turn signals will work for a while. Sometimes keep working. But, if they stop working. Nothing fixes it. I have tapped on and messed with the stalk, but they never start working.
 

·
* Administrator (Premium Member)
Joined
·
36,756 Posts
Yes, my hazards always work. And, restarting always fixes it.
My turn signals will work for a while. Sometimes keep working. But, if they stop working. Nothing fixes it. I have tapped on and messed with the stalk, but they never start working.
Worth looking at the stalk again. as VII7 is one of our experts.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top