Mercedes SLK World banner

1 - 20 of 20 Posts

·
Administrator 2009 SLK 55 AMG/Founding Member 2006
Joined
·
98,149 Posts
i click on that link and i get the picture, not a login page

are you logged in?

are you on a phone or on a pc?
 

·
Registered 2012 SLK55 AMG w/P30
Joined
·
3,511 Posts
Discussion Starter #3
I am using an iPad. Yes, I am logged in correctly or I would not be able to post. It is only certain thumbnails that this happens to. If you go to the first entry in the thread which contains two thumbnails, one will work for me and one will not.
 

·
Administrator 2009 SLK 55 AMG/Founding Member 2006
Joined
·
98,149 Posts
have you logged off and back in?

can you recreate issue on a phone or another device?

what browser using on ipad? safari?

have you emptied the safari cache?
 

·
Super Moderator UK SLK 55 AMG 2007
Joined
·
28,679 Posts

·
Administrator
Joined
·
1,016 Posts

·
Registered 2012 SLK55 AMG w/P30
Joined
·
3,511 Posts
Discussion Starter #10
Still doing the same thing for me. I told everybody here, Murphy is my best friend! Although, I don’t know if friend is the right word to use.:grin:
 

·
Super Moderator UK SLK 55 AMG 2007
Joined
·
28,679 Posts
Possibly related.

A thread that I started, thumbs that I made, ditto attachments.
Try opening in new tab and told not logged in.
Click pic and same.
I can see thumbs as long as I do not try to open in another tab, or click on them.

https://www.slkworld.com/slk-r171-general-discussion/546258-resolved-tonneau-cover-plastic-rivet-part-number.html

Update.
All windows closed and logged out.
Cache cleared.

Still does it.

If I then log in to the new tab I get to see the photo.

This will be fun editing posts for members then.
 

·
Super Moderator UK SLK 55 AMG 2007
Joined
·
28,679 Posts
Having the same issue here. For example, in this thread of Jeff's:



https://www.slkworld.com/slk-r171-class-diy/547354-how-remove-mb-front-star-r171.htmlhttps://www.slkworld.com/slk-r171-class-diy/547354-how-remove-mb-front-star-r171.html

If I click on the thumbnail, I get the login page. However, if I click on Quote, I can see the full size photo in the edit box. :confused:


Firefox on Windows 10 on a desktop computer.
I get page not found on that link.
I think you double copied the web address.

Do you mean this thread https://www.slkworld.com/slk-r171-class-diy/547354-how-remove-mb-front-star-r171.html
If so, I can see the photo

First the two things that @Administrator will suggest.
Clear browser and log out and back in.
 

·
Administrator 2009 SLK 55 AMG/Founding Member 2006
Joined
·
98,149 Posts

·
Super Moderator CA 2012 SLK55 AMG w/P30
Joined
·
14,180 Posts
FWIW, no issues for me seeing them (android tablet using chrome).
 

·
Registered 2005 SLK350
Joined
·
517 Posts
I get page not found on that link.
I think you double copied the web address.

Do you mean this thread https://www.slkworld.com/slk-r171-class-diy/547354-how-remove-mb-front-star-r171.html
If so, I can see the photo

First the two things that @Administrator will suggest.
Clear browser and log out and back in.

Fixed link, logged out, cleared cache, logged back in. Same result.


FWIW, Just tried in Microsoft Edge, which I've never used before on this site. Aside from this site being even slower to load in Edge than in Firefox, I got exactly the same result.
 

·
Premium Member 2001 SLK200K/2001 SLK320
Joined
·
2,080 Posts
Fixed link, logged out, cleared cache, logged back in. Same result.


FWIW, Just tried in Microsoft Edge, which I've never used before on this site. Aside from this site being even slower to load in Edge than in Firefox, I got exactly the same result.


Ditto. Some thumbnails used to do this on my old system, Win7 w/Chrome. Just popped a new drive in, complete new install of Win10 w/Edge and also still get the some thumbs issue
 

Attachments

·
Super Moderator UK SLK 55 AMG 2007
Joined
·
28,679 Posts
@Administrator our members have ticked off the first two items normally suggested.
ie clear cache, log off/on
As it is more than one member, on different systems, your input is sought.
 

·
Registered 2012 SLK55 AMG w/P30
Joined
·
3,511 Posts
Discussion Starter #19
And here it was I thought I was losing my mind! Nice to know I’m not the only one affected, remember Murphy is my best buddy.
 

·
Super Moderator UK SLK 55 AMG 2007
Joined
·
28,679 Posts
And here it was I thought I was losing my mind! Nice to know I’m not the only one affected, remember Murphy is my best buddy.
Welcome to my world.
Except it is usually my mind that is to blame.

I had hoped this would resolve, but it is two weeks since we had tech input.
 
1 - 20 of 20 Posts
Top