Mercedes SLK World banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Can anybody tell where can I get a vario pump. Due to pump working but i no movement. We think this has loss pressure.
:tazz:
 

·
Administrator 2009 SLK 55 AMG/Founding Member 2006
Joined
·
97,210 Posts
Welcome to the World’s Premier Mercedes-Benz SLK Community from Valrico, Florida!


Please update your location/vehicle (model and year) in your profile as it helps the members answer your questions which usually are based on that information.
‘Usercp’ at the top left of page, then ‘edit your details’ on the left side, ‘additional information’ near the bottom, edit your ‘location’ and ‘vehicle’.

You might want to post an introduction in the ‘New members introduce yourself here’ section, if you haven’t already.




If you haven’t, please use the 'search' feature at the top of the page for your questions as they have probably been asked before. Remember, ‘Search’ is your friend.
In addition, if you haven’t, please post your question in the appropriate discussion forum for a quicker response. Be patient and a knowledgeable member will address your question.
If you wish to become PM (Private Message)- capable, you need 15 posts. To get those 15 posts quickly, just go to the ‘New members introduce yourself here’ section and welcome enough new members to obtain your needed posts to PM.
New members and guests should be aware that the 'New Posts' link next to the 'Search' link top right of the info bar is a great way to see all of the posts you have missed since you were on the forum last. Remember to click 'mark forums read' under quick links when you leave.
Also vote or enter our Ride of the Month competition: http://www.slkworld.com/rotm-submissions-voting/

Thank you,
Jeff
Moderator/Founding Member
 

·
Administrator 2009 SLK 55 AMG/Founding Member 2006
Joined
·
97,210 Posts

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Hi Ramon-
Welcome from a fellow 230 owner in New England.
Did you check to be sure the fluid was full?
I believe that can cause the pump run/ no roof action problem.
Good luck,
Christian
 

·
Registered
Joined
·
246 Posts
Welcome from Texas!

Lots of troubleshooting to be done before dropping $800 on a pump. I've only been on here for a little over a year and seen all kinds of top problems, including my own. I have yet to see a bad pump.
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top